Главная Справочник
  • Вызов мастера

  • Обратный звонок

 

Закажите нашего мастера на дом для консультации и замеров, заполнив следующую форму

 

Трудно дозвониться? Пришлите нам свой номер телефона и мы сами перезвоним Вам и ответим на все ваши вопросы.

 

Двери

 

Офисная мебель

 Многие задаются этим вопросом п...

 

Окна

Качество во всем – именно так мы ...

 

Шкафы купе

 Шкафы-купе – очень удобная дета...

Як обрати виробника дисків на болгарку?

Сучасний ринок пропонує величезний обсяг моделей та виробників дисків для болгарок. Наприклад, в каталозі “Трейд Плюс” декілька тисяч позицій https://ua.tdp.com.ua/catalog/otreznye-diski. Знайомство з найпопулярнішими виробниками допоможе знайти оптимальний балан ціни та інших параметрів інструменту.

Диски для болгарок NovoAbrasive

 Це український виробник, чиє підприємство розташоване в селищі Нова Водолага Харківської області. Технологічний процес та продукція пройшли сертифікацію за міжнародними стандартами ISO 9001:2015, MPA Hannover, УкрСЕПРО, EN12413, ЕАС. Це свідчить про високу якість інструменту.

В його каталозі наявний великий вибір кругів для болгарки по металу та каменю.

Диски на болгарку VATZO

 Це власна торгова марка “Трейд Плюс”. Інструмент виробляється за технологічними вимогами та під суворим контролем компанії. Його вже добре знають як в Україні, так і за її межами. Тут ви знайдете диски на болгарку з чудовими характеристиками за розумною ціною.

Диски на болгарку Flexovit

 Бренд належить відомому виробнику абразивного інструменту Saint-Gobain Abrasives. Ви отримуєте справді потужний інструмент з великим ресурсом.

Також варті уваги інші виробники дисків на болгарку, такі як Klingspor, Granite, FdwTools, Dnipro-M, Master Tool, Атака, Sigma, RapidE, MIOL, Интерскол, Stanley, Makita, Metabo. Всі вони представлені в каталозі “Трейл Плюс”. Продавці із задоволенням нададуть безкоштовні консультації. Переходьте за посиланням в каталог продавця та обирайте потрібні насадки за оптимальними цінами.


Наши координаты:

Украина, 04205, г.Киев,

Оболонский пр.12

(044) 592 05-66, (044) 592 05-67

Галерея

images/resized/images/stories/demo/pic1_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/pic2_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/pic3_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/pic4_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/pic5_75_75.jpgimages/resized/images/stories/demo/pic6_75_75.jpg

Наши новости

У нас новый дизайн
Добро пожаловать на обновленный сайт нашей компании. Подробнее...